Artikelen

Bekijk alles
Kirsten-full-4_i-fNfRxKs-5K
07:14

‘Zorg, onderwijs en onderzoek in balans’

Dr. Kirsten Berk is postdoc-diëtist van de onderzoeksgroep Diëtetiek, die wordt gecoördineerd door dr. Joanne Olieman.…

dr. ir. Hinke Kruizenga

tijdschriften
01:53

Hoe vind ik dat artikel?

We willen en moeten bijblijven. Maar hoe kunnen we dat doen als er honderdduizenden nieuwe artikelen…

dr. ir. Hinke Kruizenga

angst statistiek
01:36

Corona, studenten en statistiekjes

‘Er zijn twee soorten leugens: gewone leugens en statistiek.’ De social media in tijden van corona…

Matthijs Fleurke Msc

eiwit2png
06:33

Hoog-eiwitvoeding en nierfunctie

In de zorgpraktijk is op de hoogte blijven van de laatste stand van de wetenschap een…

prof. dr. ir. Peter Weijs, Manouk Dam MSc

innovatie
01:37

Innovatiewerkplaatsen Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen heeft drie innovatiewerkplaatsen: Malnutrition, Voeding en allergie en Blended Care.

dr. Harriët Jager - Wittenaar, dr. Berber Vlieg, dr. Andrea Werkman

3 - Radumc Food for Care-0373
05:06

Innovatief maaltijdconcept Radboudumc- FoodforCare

FoodforCare is een innovatief voedingsconcept in de zorg, ontwikkeld door én met jongeren met kanker, het…

dr. Manon van den Berg