Het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek brengt alles wat interessant is voor de (aankomend) diëtist op aantrekkelijke wijze samen; van praktijkgerichte vakinformatie tot goed leesbare wetenschappelijke bevindingen. Voor alle professionals binnen het vakgebied diëtetiek.

Voor studenten zijn er drie opties om het NTVD te lezen:

1. Een studentenabonnement NTVD

Dit abonnement is voor bachelor- en master studenten aan een Nederlandse HBO opleiding of universiteit of een daaraan gelijkwaardige studierichting aan een (buitenlandse) universiteit of ander gerenommeerd opleidingsinstituut. De kosten van dit abonnement zijn €50 per jaar. Met een abonnement op het NTVD ontvangt je het tijdschrift 7x per jaar in de bus. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot alle inhoud van deze website.

Bij inschrijving is een kopie studentenkaart of inschrijfbewijs ter controle nodig.

2. Lidmaatschap van de NVD

Studenten Voeding & Diëtetiek zijn van harte welkom als lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Dit lidmaatschap is gratis gedurende de eerste 1,5 jaar van de opleiding. Daarna zijn de kosten van NVD studentlidmaatschap zijn €50,- per jaar. Student-leden van de NVD hebben vrij toegang tot alle artikelen op deze website. Je krijgt het tijdschrift niet thuisgestuurd.

Als student lid van de NVD geniet je van veel voordelen en sluit je je aan bij meer dan 2800 collega’s. Met je lidmaatschap ondersteun je alle activiteiten van de NVD om de diëtist goed te positioneren en te profileren. Hoe meer leden de vereniging heeft, hoe sterker de diëtist staat! Lees hier hoe je lid kan worden van de NVD.

3. Lidmaatschap van de NVD + NTVD

Vul het digitale lidmaatschap van de NVD aan met een plusvariant. Voor € 25,75 per kalenderjaar ontvang je zes maal per jaar de gedrukte uitgave van het NTVD en het themanummer. De totale kosten van het NVD studentlidmaatschap en het de gedrukte versie van het NTVD zijn €75,-. Deze plusvariant kun je met het NVD lidnummer afsluiten via www.performis.nl

 4. Een scriptieabonnement

Tijdens een stageperiode kan je dit kennisnetwerk goed gebruiken! Neem daarom in die periode een scriptieabonnement van 6 maanden voor €23,50. Hiermee heb je zes maanden toegang tot het kennisplatform www.ntvd.media. Daarnaast ontvang je de (drie of vier) printedities die uitkomen in jouw abonnementsperiode. Het Scriptieabonnement gaat in wanneer jij wilt en loopt automatisch af. Stuur bij aanmelding een kopie van je studentenkaart of inschrijfbewijs bij hogeschool, universiteit of ander gerenommeerd opleidingsinstituut mee.