Lees verder
Goede smaak, persoonlijke aandacht en gemak … wie wil dat nou niet als het om z’n eten gaat? Onder leiding van sterrenchef Pascal Jalhay heeft maaltijdservice Vers aan Tafel haar gerechten verder verbeterd. Ook is er meer aandacht voor de sociale aspecten.

De gerechten van Vers aan Tafel zijn gezond, minimaal bewerkt en de ingrediënten worden zo goed als mogelijk in z’n geheel gebruikt, waardoor de voedselverspilling minimaal is. Er is extra veel aandacht besteed aan de smaak, vooral met het oog op oudere gebruikers. Om die reden zijn ook de porties iets verkleind. Binnen het aanbod zijn bovendien veel dieetmogelijkheden. Chef Jalhay werkt met natuurlijke ingrediënten om de juiste kleur, geur en smaak te creëren. Ook wordt er zeer bewust met lokale telers en leveranciers gewerkt.

Even een praatje

Omdat eenzaamheid een groeiend probleem is, werkt het bedrijf met een vaste bezorger, die regelmatig een praatje maakt, bij een verjaardag een attentie meebrengt of bijvoorbeeld een lekker ijsje uitdeelt als het warm is. Ook organiseert en verzorgt Vers aan Tafel buurtdiners in verzorgingstehuizen. De ouderen worden daarvoor thuis opgehaald.

 

Goed eten is tenslotte meer dan alleen de voedingswaarde.

 

Op www.versaantafel.nl is op postcode te zoeken welke services in de regio worden geboden.