Lees verder
Het thema leefstijlverandering staat volop in de schijnwerpers. Bij Wageningen University & Research is dit thema, met name in relatie tot voeding, al jaren onderwerp van onderwijs en onderzoek.

Voor professionals zoals diëtisten is er op 3 september a.s. de mogelijkheid om bij te scholen op dit thema tijdens het Seminar Leefstijlverandering in preventie en zorg, onder leiding van dr. Annemien Haveman-Nies, werkzaam voor de leerstoelgroep Gezonde Leefstijl en Consumptie van Wageningen University & Research.

Zelf zal ze uitgebreid ingaan op hoe leefstijlinterventies tot succesvolle resultaten kan leiden. Andere sprekers, mede van buiten de WUR, zijn: Prof. Hanno Pijl, Prof. Renger Witkamp. Prof. Miriam Vollenbroek-Hutten, Dr. Maartje Poelman, drs. Joas Duister en dr. Eline van der Valk uit het team van Prof. Liesbeth van Rossum.

Zij spreken zowel vanuit de praktijk als de theorie over diverse onderwerpen die raken aan de leefstijlgeneeskunde en aan de preventie van leefstijlaandoeningen. Het complete programma ziet u in de flyer, die ook te downloaden is op de cursuspagina. Het seminar kost €295 en er zijn 6,5 accreditatiepunten (ADAP) te verkrijgen.