Lees verder
Op 19 september, de Dag van de Diëtist, vieren we altijd ons mooie vak. Geef daar een vervolg aan door een leuke blog of een 'goed voorbeeld' te schrijven voor op ons kennisplatform, en WIN daarmee het boek 'Eten als een expert - Party Time!' of een symposiumkaart !
Redactie NTVD

WINactie!

I’m a foodie viert deze maand haar 5-jarig bestaan. Ze brengen vandaag hun boek “Party time” uit en lanceren hun symposium vanuit de Foodie academy op 21 januari. Dit symposium heeft de titel “Je mag gezien worden”.

I’m a Foodie geeft drie exemplaren van het boek Party Time en een vrijkaartje voor het symposium aan de vier collega’s die een blog, een boekrecensie of een artikel in de rubriek “goed voorbeeld” schrijven voor het NTVD kennisplatform.

Blog

‘Je maakt wat mee als diëtist…!’ Nou, schrijf dat eens op! ‘Ik weet niet hoe’ is geen geldig excuus meer, want met dit artikel is dat probleem opgelost! Dus schrijf een blow away blog: zo’n verhaal dat het goed doet op feestjes en dat op social media als een lopend vuurtje gedeeld wordt.

Lees hier de tips voor een mooie blog en de auteursrichtlijn voor een blog

Goed voorbeeld

Of schrijf hét praktijkverhaal waar morgen boven een dampend glas thee over gesproken wordt. Wat heb jij (of jullie) gedaan in de praktijk wat echt een verrassend effect had? Waar cliënten súper enthousiast van werden, wat de teamspirit een enorme boost gaf of waarmee de diëtist voor eens en voor altijd op de kaart is gezet? Deel het met je collega’s!

Lees hier de auteursrichtlijn voor een goed voorbeeld

Boekrecensie

Wat was een boek wat jou echt heeft getroffen? Omdat je erom moest lachen, omdat het zo totaal anders is dan hoe jij denkt, of omdat het zo leuk geschreven was?! Schrijf een boekrecensie zodat je collega’s dit boek ook gaan lezen en net zo verrast worden als jij!

 

Cover met badge_Eet als een expert - Party Time

 

 

symposium