Lees verder
Als diëtist of andere geïnteresseerde professional wil je op de hoogte zijn - en blijven - van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid. Dat kan nu, snel, eenvoudig en aantrekkelijk!

Op www.ntvd.media, het nieuwe, interactieve kennisplatform van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek (NTVD) vind je nieuwsberichten, NTVD-artikelen, dossiers, proefschriften, boeken, blogs; er is van alles te lezen en bijna alles is als pdf te downloaden. Als diëtist, maar ook als docent, voorlichter, onderzoeker of andere health professional kun je hier niet alleen informatie vinden, maar ook delen; door (direct) te reageren, of door blogs of ‘goede voorbeelden’.

Probeer het eens uit met een proefabonnement en ontdek de mogelijkheden. Met dit abonnement heb je voor € 17,50 drie maanden lang toegang tot www.ntvd.media. Daarnaast ontvang je alle printedities die uitkomen in jouw kennismakingsperiode. Het kennismakingsabonnement kan ingaan wanneer jij wilt en loopt automatisch af.

Welkom op www.ntvd.media!