Lees verder
Studenten Voeding en Diëtetiek kunnen niet wachten op de kennis van de opleiding toe te passen in de praktijk. Onmisbaar hierin, zijn praktijkplekken waar diëtisten en voedingsdeskundigen met hun expertise aan de slag gaan.

Op dit moment zijn we nog hard op zoek naar stageplekken voor studiejaar 2020-2021. Ook een parttime stageplek behoort tot de mogelijkheden. De student kan bijvoorbeeld een stage combineren met andere onderdelen van het curriculum, of twee stageplaatsen combineren.

Veel voordelen

De opleidingen zijn continu in ontwikkeling en dat maakt het mogelijk dat studenten uit alle jaren breed inzetbaar zijn in uw praktijk of organisatie. Naast wat extra handen (en punten voor het kwaliteitsregister) is de frisse blik van de studenten van toegevoegde waarde: ze zijn goed op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied, kunnen nieuwe ideeën en inzichten introduceren en weten vaak alle ins en outs van digitale media.

Flexibel

In het tijdperk waarin we leven zijn er ook binnen de stagebegeleiding veel mogelijkheden. Dit hebben we de afgelopen periode bij verschillende plekken gezien. Ondanks de corona-maatregelen maakte het internet en telefoon het alsnog mogelijk om de stage al dan niet aangepast voort te zetten. Wij hebben er vertrouwen in dat we uitdagingen als deze in de toekomst met elkaar kunnen blijven overwinnen. De opleiding is daarom meer dan bereid om mee te denken over hoe stages (aangepast) door kunnen gaan bij een mogelijke tweede golf van corona.

Oproep

Wil jij een stagiaire begeleiden in zijn/haar weg naar een succesvolle carrière of heb je vragen? Neem dan contact op met de stagecoördinatoren van de opleiding, ze helpen je graag verder!

HAN: Aukje Faber en Suzan Diender (praktijkbureau.voeding@han.nl)

HHS: Marianne Goedhart – van der Pijl en Ruth van Ingen Schenau (stagebureau-vd@hhs.nl)

Hanze: Tina de Vries (j.vries@pl.hanze.nl)

HvA: Mariëtte van Rijmenam (m.j.van.rijmenam@hva.nl)  en Suzanne van der Plas (s.e.van.der.plas@hva.nl)

 

Blogs door studenten

In de afgelopen weken hebben een aantal studenten mooie blogs geschreven over hun ervaringen in deze coronatijd.