Log in
Hoe maken we Nederland gezonder? Irene Mommers, programmamanager van Diagnose Voeding & Gezondheid bij BeBright, stelt een diagnose en ondersteunt innovatieve oplossingen.
Wendy van Koningsbruggen

Wat is BeBright?

“BeBright is een strategie- en innovatiebureau, voornamelijk in het sociaal domein en in de zorg. Onze opdrachtgevers zijn zowel commerciële bedrijven als zorgorganisaties, gemeenten, regionale ecosystemen en belangenorganisaties. We geloven in de kracht van duurzame vernieuwing en menselijke verbindingen. Daar zijn we al bijna tien jaar actief in. In onze aanpak zijn maatschappelijke waarde, klantwaarde en financiële waarde met elkaar in balans. Met een energiek team van ervaren strategen, gedreven en nieuwsgierige adviseurs en hands-on programmamanagers versterken we de innovatiekracht van organisaties en realiseren we succesvolle transformaties. We zijn een gecertificeerd BeCorp, iets waar we heel trots op zijn. BeCorps zetten zich in voor een betere maatschappij en zijn ‘a force for good’.”

Commercieel én sociaal betrokken dus?

“Ja, die combinatie: daar geloven we in. We verdienen onze boterham met advieswerk en zetten ons daarnaast in voor de maatschappij. BeBright is samen met Rabobank initiatiefnemer van de